OM

Ortopædkirurgisk klinik har overenskomst med regionerne, således at du som patient, kan blive behandlet gratis på klinikken.

Du skal have en gyldig henvisning fra din egen læge og henvisningen må ikke være ældre end 6 måneder.

Du kan ringe og bestille tid på 36 46 97 70 eller bestille tid via lægevejen.

Du kan ligeledes kontakte os via kontaktformularen her.

Klinikken har den relevante obligatoriske sundhedsforsikring til behandling af privat- og forsikringspatienter.

Alle forsikringspatienter skal før første konsultation have godkendt behandlingen fra deres forsikringsselskab.

Embedslægerne var på besøg her på klinikken den 4. september 2014 og konstaterede at vi opfyldte alle regler og kvalitetskrav.

Du kan se hele rapporten her

Klinikken er i 2018 blevet akkrediteret efter den danske kvalitetsmodel (DDKM) .

Du kan se DDKM-certifikatet her.

Hele rapporten kan du finde her.

I maj 2018 trådte EU’s databeskyttelsesforordning i kraft.

Det betyder for sundhedsvæsenet i Danmark, at alle patienter skal gøres opmærksom på, at der indsamles data om dem. Det gælder naturligvis også for dig som patient på Ortopædkirurgisk Klinik i Puggaardsgade.

Privatlivspolitik for patienter

Alle patienter er omfattet af en offentlig erstatningsordning. Ordningen dækker, hvis du kommer til skade i forbindelse med behandling på et offentligt hospital, et privat hospital, hos egen læge, hos en speciallæge eller hos andre privatpraktiserende autoriserede sundhedspersoner. Ordningen dækker også lægemiddelskader.

Det er Patienterstatningens opgave at sikre, at patienter får den erstatning, de er berettiget til efter loven. Det er gratis at anmelde en sag.  Se evt. Patienterstatningen.dk.

Husk, at du kan indberette utilsigtede hændelser (UTH), hvis disse skulle ske her på klinikken.

En utilsigtet hændelse er en begivenhed, som medfører skade eller risiko for skade. En utilsigtet hændelse kan kendes ved, at man som patient eller pårørende tænker:

’Det, der skete her, burde ikke være sket. Det indebærer en risiko eller har betydning for mig eller min pårørendes behandling. Jeg vil være sikker på, at fagfolkene lærer af denne fejl, både på det aktuelle behandlingssted og generelt i sundhedsvæsenet’.

Hændelsen er utilsigtet, fordi de fagfolk, der er involveret ikke har til hensigt at skade andre. De vil tværtimod gerne være hændelsen foruden. Utilsigtede hændelser kan ske, hvis der fx er mangler i sikkerhedssystemer, problemer med teknisk udstyr og apparatur, uhensigtsmæssige forhold i tilrettelæggelse af arbejdet, misforståelser eller tab af information.

Du kan indberette en utilsigtet hændelse her. 

Du kan læse om generelle klagemuligheder her: Patientklager.Klinikken ligger centralt i Københavns City

Ortopædkirurgisk klinik ligger ved siden af Glyptoteket og tæt ved Tivoli og Polititorvet. De nærmeste Metro-stationer er Rådhuspladsen (ca. 9 min) og Københavns Hovedbanegård (10 min).

Tager du offentlig transport kan du med fordel bruge rejseplanen.

Hvis du er i bil er der normalt parkeringsplads lige uden for døren, ellers er der altid parkeringsplads i de omkringliggende gader. Husk at betale i parkeringsstanderen.

Områdekoden er 3200 hvis du bruger Easy-Park.


Personale

Lasse Garde er lægefaglig ansvarlig for Ortopædkirurgisk klinik.

Blev uddannet fra Københavns Universitet i 1985 og fik sin uddannelse på Hvidovre Hospital, Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet, Køge Sygehus og Roskilde Sygehus. Blev speciallæge i ortopædisk kirurgi i 2000. Fra 2002 til 2008 klinikchef og medejer af Absalon Privatklinik på Strøget i København og har været privatpraktiserende speciallæge fra 2008.

Først med klinik i Valby og nu her i Puggaardsgade 7 i Københavns City. Flere tusinder kikkertoperationer og laver alt slags kirurgi på klinikken i lokalbedøvelse. Er medlem af DADL, FAS, FAPS, DOS, DOO, DUDS, EFORT og SICOT.

Udover Lasse Garde, kan du møde speciallæge Sten Hermansson hver mandag. Marie er vores sekretær og Sofie, Karoline, Amalie, Bettina, Caroline, Josefine og Sara assisterer ved operationer.


Lasse Garde

Lasse Garde

Sten Hermansson

Sten Hermansson

Marie

Marie